ke 27.3. 06:00
Portblue Club Pollentia Resort & Spa
Mallorcan leiri - kevät 2024 - ilmoittautuminen
Helsinki Triathlon ry
Portblue Club Pollentia Resort & Spa
41
Leiri
Portblue Club Pollentia Resort & Spa Ctra. Port Pollenca, Mallorca Näytä kartalla
27.3.2024 06:00 - 6.4.2024 Ilmoittautuminen päättynyt Jonossa0

Mallorcan leiri 27.3-6.4.2024

Tervetuloa mukaan HelTrin sporttiselle triathlonleirille upealla Mallorcalla! Leiri soveltuu eri tasoisille triathlonisteille. Osallistujilla on hyvä olla jo jonkin verran kokemusta maantiepyörällä ajosta ja valmius ajaa n. 3 h pyörälenkkejä. Järjestämme pyöräilyyn eri vauhtiryhmiä, joten jokainen pääsee harjoittelemaan omalla tasollaan. Päivälenkkien pituudet vaihtelevat ryhmittäin tyypillisesti n. 60-100 km välillä. Vuoristoreittejä on luvassa riittävästi. Pyöräilyn lisäksi leirillä uidaan altaassa ja meressä sekä juostaan lenkkejä lähimaastosssa. Leiriohjelmaan kuuluu myös kehonhuoltoa ja venyttelyä. Kattava leiriohjelma julkaistaan myöhemmin.

Osallistumisen vahvistaminen pikaisesti on erittäin toivottavaa:
Osallistuminen kannattaa vahvistaa mahdollisimman nopeasti, jotta voimme varmistaa kaikille halukkaille huoneet erittäin suositusta hotellista. Seuran leirille osallistuminen edellyttää majoituksen varaamista seuran kautta. Pääsiäisen aika on Mallorcalla hyvin suosittu, joten majoituksen varaaminen vasta myöhemmin ei välttämättä enää onnistu. Lennot voi jokainen varata itselleen sopivana ajankohtana myös myöhemmin. Tarvittaessa seuran kautta voi varata lisäöitä majoitukseen. Lähetämme huoneiden varaustietoja hotelille ilmoittautumisten mukaan.

Leirin valmentajat (30+ osallistujaa):
Kirsi Päiväniemi, Anne Lehtinen, Kalle Kotiranta

Leiripaikka:
Hotelli PortBlue Club Pollentia Resort & Spa, Alcudia Mallorca
Hinnat sisältävät puolihoidon (aamiainen ja illallinen, ei juomia)
Majoitus: 1 hh tai 2 hh huoneissa *)
tai perhemajoituksessa max 4 hlö (2 - alle 12 vuotiaille lapsille on lasten hinnat)
Jos haluat perhemajoituksen niin, ilmoita kaikkien perheen majoittujien tiedot sekä lasten syntymäajat s-postilla: tj@heltri.fi
*) huomio: majoitus 2 hh huoneessa onnistuu nais-tai miespaikalla silloin kun nais- tai miespaikat menevät osallistujille tasan. Emme siis varmuudella voi taata 2hh majoitusta heille, joilla ei ole huonekaveria tiedossa etukäteen. Yritämme järjestää.

Leiriaika 27.3.-6.4.2024, 10 yötä, hinnat:
majoitus 2 hh huoneessa 990 €/hlö
majoitus 1 hh huoneessa 1290 €/hlö
majoitus perheille isommassa huoneistossa: 2 x aikuinen, joista toinen aikuinen osallistuu leirille 2150 €/2 hlö
lapset vain samassa huoneistossa vanhempien kanssa: alle 12 v. 265 €/lapsi/10 pv

Majoitus leiriläisen avecina, majoitus 2 hh huoneessa 850 €/hlö (sis. puolihoidon, ei leiriohjelmaa, ei pyörävuokrausta)

Leiri 7 pv seuralaisille, jotka eivät pysty järjestemään 10 pv matkaa: jos pystyt osallistumaan vain 7 päiväksi (=7 yötä)
Hinta: 800 €/hlö/majoitus 2 hh, 1000 €/hlö/majoitus 1 hh, ilmoittautumismaksu on sama kuin 10 päivän leiriläisillä, 200 €. Ei suosituslentoja.
Ilmoita tarkenukset matkastasi tulevaan esitietokyselyyn. 7-päivän leriläisten tulisi hankkia huonekaverinsa pääsääntöisesti itse.
Seura suosittelee vahvasti 10-päivän leirille osallistumista. HUOMIO, päivitys 16.10.. Kaikki edullisemman kategorian huoneet on nyt buukattu. Myös 7 päivän leirin hintaan tulee muutos.

Ilmoittautuminen 17.10.23 alkaen
Ilmoittautuminen 17.10. jälkeen on mahdollista, jos majoituspaikkoja on saatavilla. Seura selvittää ensin majoituspaikkojen saatavuuden. Jos majoitusta ei olisi enää saatavilla, niin ennakkomaksu palautetaan. Huomio!! Hintakategoria on vaihtunut.
(Päivitys tullut huoneiden saatavuuteen, 11.10.23. Hotellista ilmoitettiin, että heillä on (11.10.23) enää 2 huonetta vapaana huonekategoriassa, jonka perusteella leirin hinnoittelu on tehty. Kun kapasiteetti on saavutettu, niin leirille lähtijän huonetyyppi muuttuu ja samalla leirin hinta. Tilanne 17.10. nämä kaksi huonetta on nyt varattu.
17.10. tilanne: Vapaana on yksi naispaikka 2 hh majoituksessa alkuperäiseen leirihintaan.

Päivitys, 8.1.2024: vapaana on 1 naispaikka 2 hh majoituksessa.
Jos tammikuussa tulee uusia kyselyitä huoneista, niin lähetä viestiä tj@heltri.fi. Tarkistamme ensin tilanteen onko vapaita huoneita ylipäätään vielä saatavilla.

17.10. alkaen Huonekategorian muuttumisen jälkeen ilmoittautuneille voidaan varata huone, mutta ainoastaan huone hieman kallimmasta kategoriasta (parempi huonetyyppi). Päivitys 8.1.24: selvitämme ensin, onko uusille varauksille huoneita vielä saatavilla. Lähetä s-postia tj@heltri.fi

Paremman kategorian huoneessa majoittujalle leirin hinnaksi tulee:
2 hh huoneessa 1090€ / 10 pv / hlö
2 hh huoneessa leiriläisen avec 950 € / 10 pv / hlö
1 hh huoneessa 1450€ / 10 pv / hlö

Ilmoittautumisen jälkeen täytä tämän tapahtuman kommenttikenttään:
huonekaverin nimi, jos se on tiedossa
Ilmoita toiveesi 1 hh huoneesta
ilmoita toive perhehuoneesta, ilmoita perheenjäsenet erillisellä s-postilla syntymäaikoineen: tj@heltri.fi
ilmoita toive 7 päivän majoituksesta (aika)

Leirin hinta sisältää:
majoituksen, puolihoidon, ohjatun leiritoiminnan, ratavuorot uima-altaalla ja muut varatut vuorot/tilat ja lentokenttäkuljetukset suosituslennoilta meno- ja paluumatkalla

Lisämaksusta:
oman pyörän kuljetukset
lisäyöt majoituksessa
vuokrapyörä (seura huolehtii leiriläisten varaukset, laskutus seuran kautta)
vuokrapolkimet tms.
lentokenttäkuljetukset muiden kuin suosituslentojen yhteydessä (kuljetusten hinnoista tulee lisätietoa esitietokyselyssä)

Lisäyö puolihoidolla ennen leirin alkua tai leirin päätyttyä:
80 € / hlö / 2 hh
110 € / 1 hh

Lisätty 11.10. Huomio: myös lisäöiden hinta nousee, jos varaus on tehty kalliimpaan huonekategoriaan:
Lisäyö 2 hh huoneessa 92 € / hlö / yö
Lisäyö 1 hh huoneessa 137 € / hlö / yö

Pyörän vuokraus:
Pyörävuokrauksen voi tehdä seuran kautta. Vuokrahinnat vaihtelevat pyörästä ja sen varustelusta riippuen n. 20-35 €/päivä. Tiedoksi, että pyörävuokraamot vaativat tyypillisesti, että vuokraaja ottaa pyörään myös vakuutusturvan (n. 1-3 €/pv), hintatieto ilmoitetaan pyörävarauksen yhteydessä. Tarkemmat tiedot pyöristä tulevat erillisellä viestillä.

Hankittava itse:
Lentoliput
Matka- ja matkatavaravakuutukset

Muut kuin seuran jäsenet:
Leirille ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset osallistujat, jos leirillä on tilaa. Tiedustelut s-postilla tj@heltri.fi

Päivitetty tieto 11.1.24 - Suosituslennot:
Valitettavasti 27.3. päivälle ei ole tullut lentoja myyntiin. Seura ei pysty osoittamaan suosituslentoa menomatkalle.
Seura oli varannut valmentajille menomatkan tiistaina 26.3.24 Vuelingin lennoille, Helsinki-Barcelona-Palma de Mallorca
Helsinki - Barcelona - Palma de Mallorca klo 17.20-22.35:
Päiviytys: 10.1.2024 saimme tiedon, että Vuelingin lento on peruttu. Varasimme uudet lennot. Valmentajat lentävät kohteeseen ti 26.3. Norwegianin aamulennolla klo 6.55.

Huomio! Saapuminen Mallorcalle ti 26.3. vaatii lisäyön varauksen hotellista. Lisäyö ei sisälly leirin hintaan.

Suosituslento:
Paluulento 6.4.2023
Norwegian D82891
Palma de Mallorca - Helsinki klo 9.45 - 14.45

Esitietokysely leiriläisille:
Esitietokyselyllä selvitetään toiveet pyörän vuokraamisesta Mallorcalla, kuljettajan pituus/pyörän runkokoko ja pyörän varustelutoiveet, osallistujien lentoaikataulut ja tarpeet lentokenttäkuljetuksille sekä toiveet oman pyörän kuljetuksista. Kyselyllä kartoitetaan myös leiriläisten pyöräily-, uinti- ja juoksuvauhteja, mahdollisia allergioita tms. leirin järjestelyjä ja leiriohjelman suunnittelua helpottavia tietoja.

Leirimaksut:
Ennakkomaksu 200 € / hlö - lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä, maksuaika 14 pv netto.
Leirimaksun muut maksuerät :
2 hh majoittujille, (990 €), eräpäivä 4.12.23 maksettavaa 450 € ja loppumaksu 340 € helmikuun 2024 lopussa.
2 hh avec (850 €), eräpäivä 4.12.23 maksettavaa 450 € ja loppumaksu 200 € helmikuun lopussa.
1 hh majoittujille, (1290€), eräpäivä 4.12.2 maksettavaa 600 € ja loput 490 € helmikuun 2024 lopussa.
Perhehuoneistoissa majoittujille: 2x aikuinen (2150 €), eräpäivä 4.12.23 maksettavaa 1150 € ja loput perhekoon mukaan helmikuun 2024 lopussa (600 € + lapset)

Lisäys 11.10.23: huomio viimeisen maksuerän suuruus riippuu varastusta huonekategoriasta. Yllä alkuperäinen laskelma.

Pyörän vuokrauskulut:
Laskutetaan majoituslaskutuserän yhteydessä tai erikseen omalla laskulla.
Vuokrauksesta ja maksuehdoista on tulossa tarkempia lisätietoja.

Peruutusehdot:
Huomio! Hotellilla on tiukat maksu- ja peruutusehdot.
Ilmoittautumismaksua ei palauteta, ellei peruutusta ole tehty kirjallisesti (s-postilla tj@heltri.fi) ennen laskun eräpäivää, eli 14 päivän sisällä ilmoittautumisesta.
Jos osallistuja peruuttaa osallistumisen leirille viimeistään 8 viikkoa ennen leirin alkua, palautetaan hänelle muut paitsi ennakkomaksu.
Jos osallistuja peruuttaa osallistumisen leirille 4 viikkoa - 2 viikkoa ennen matkaa tulee varausmaksun lisäksi maksettavaksi majoituksen hinnasta 25 %. Jos peruutus tulee vasta 14 päivää ennen matkaa tai vielä myöhemmin, ei hotellimajoitusta voi enää perua. Tällöin osallistuja on velvoitettu maksamaan 100 % leirin hinnasta.

Noudatamme hotelli PortBlue Club Pollentian peruutusehtoja eli peruutuksen tulee olla tiedossa hotellilla viimeistään mainittuina ajankohtina. Huomioithan, että seuran toimisto on avoinna vain arkisin klo 8-16 välillä. Seura ei pysty hoitamaan peruutuksia toimistoajan ulkopuolella.

Helsinki Triathlon ei ole matkapakettilaissa tarkoitettu matkanjärjestäjä. Pyrimme peruutus- ja muutostilanteissa saamaan parhaan mahdollisen ratkaisun, mutta emme voi niitä taata. 

Turistivero - Balearic Tax peritään hotellin toimesta hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä
Tourist Tax/Eco Tax: In March 2016 the Balearic Government approved implementation of Tourist Tax/Eco Tax (Sustainable Tourism Tax) which started from 1 July 2016. This Tax has resulted in a payment from individuals who stay in accommodation within the Balearic Islands. The tax is paid on arrival at the hotel or apartment Reception. The payment ranges between 25 cents to 2 €/day. Children under the age of 14 are exempt from the tax. After the 9th day the tax will be reduced by 50%.

Huomio! Seura pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin leirivalmistelun aikana. Muutoksista tiedotetaan leirin osallistujia.

Osallistuu (41)
Varsinainen jäsen: 10
Muut: 31
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Hanna Mattila
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Heidi Tenhunen
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Iiris Lahti
Varsinainen jäsen
Janne Kannusmäki
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Jari
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Juha Hietamäki
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Jyrki
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Pasi Pihlajaniemi
Jäsentaso piilotettu
Päivi
Varsinainen jäsen
Raisa
Varsinainen jäsen
Raul
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Sari
Varsinainen jäsen
Sten Karlsson
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Terho
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Tiedot
Leiri
Portblue Club Pollentia Resort & Spa Ctra. Port Pollenca, Mallorca Näytä kartalla
27.3.2024 06:00 - 6.4.2024 Ilmoittautuminen päättynyt Jonossa0

Mallorcan leiri 27.3-6.4.2024

Tervetuloa mukaan HelTrin sporttiselle triathlonleirille upealla Mallorcalla! Leiri soveltuu eri tasoisille triathlonisteille. Osallistujilla on hyvä olla jo jonkin verran kokemusta maantiepyörällä ajosta ja valmius ajaa n. 3 h pyörälenkkejä. Järjestämme pyöräilyyn eri vauhtiryhmiä, joten jokainen pääsee harjoittelemaan omalla tasollaan. Päivälenkkien pituudet vaihtelevat ryhmittäin tyypillisesti n. 60-100 km välillä. Vuoristoreittejä on luvassa riittävästi. Pyöräilyn lisäksi leirillä uidaan altaassa ja meressä sekä juostaan lenkkejä lähimaastosssa. Leiriohjelmaan kuuluu myös kehonhuoltoa ja venyttelyä. Kattava leiriohjelma julkaistaan myöhemmin.

Osallistumisen vahvistaminen pikaisesti on erittäin toivottavaa:
Osallistuminen kannattaa vahvistaa mahdollisimman nopeasti, jotta voimme varmistaa kaikille halukkaille huoneet erittäin suositusta hotellista. Seuran leirille osallistuminen edellyttää majoituksen varaamista seuran kautta. Pääsiäisen aika on Mallorcalla hyvin suosittu, joten majoituksen varaaminen vasta myöhemmin ei välttämättä enää onnistu. Lennot voi jokainen varata itselleen sopivana ajankohtana myös myöhemmin. Tarvittaessa seuran kautta voi varata lisäöitä majoitukseen. Lähetämme huoneiden varaustietoja hotelille ilmoittautumisten mukaan.

Leirin valmentajat (30+ osallistujaa):
Kirsi Päiväniemi, Anne Lehtinen, Kalle Kotiranta

Leiripaikka:
Hotelli PortBlue Club Pollentia Resort & Spa, Alcudia Mallorca
Hinnat sisältävät puolihoidon (aamiainen ja illallinen, ei juomia)
Majoitus: 1 hh tai 2 hh huoneissa *)
tai perhemajoituksessa max 4 hlö (2 - alle 12 vuotiaille lapsille on lasten hinnat)
Jos haluat perhemajoituksen niin, ilmoita kaikkien perheen majoittujien tiedot sekä lasten syntymäajat s-postilla: tj@heltri.fi
*) huomio: majoitus 2 hh huoneessa onnistuu nais-tai miespaikalla silloin kun nais- tai miespaikat menevät osallistujille tasan. Emme siis varmuudella voi taata 2hh majoitusta heille, joilla ei ole huonekaveria tiedossa etukäteen. Yritämme järjestää.

Leiriaika 27.3.-6.4.2024, 10 yötä, hinnat:
majoitus 2 hh huoneessa 990 €/hlö
majoitus 1 hh huoneessa 1290 €/hlö
majoitus perheille isommassa huoneistossa: 2 x aikuinen, joista toinen aikuinen osallistuu leirille 2150 €/2 hlö
lapset vain samassa huoneistossa vanhempien kanssa: alle 12 v. 265 €/lapsi/10 pv

Majoitus leiriläisen avecina, majoitus 2 hh huoneessa 850 €/hlö (sis. puolihoidon, ei leiriohjelmaa, ei pyörävuokrausta)

Leiri 7 pv seuralaisille, jotka eivät pysty järjestemään 10 pv matkaa: jos pystyt osallistumaan vain 7 päiväksi (=7 yötä)
Hinta: 800 €/hlö/majoitus 2 hh, 1000 €/hlö/majoitus 1 hh, ilmoittautumismaksu on sama kuin 10 päivän leiriläisillä, 200 €. Ei suosituslentoja.
Ilmoita tarkenukset matkastasi tulevaan esitietokyselyyn. 7-päivän leriläisten tulisi hankkia huonekaverinsa pääsääntöisesti itse.
Seura suosittelee vahvasti 10-päivän leirille osallistumista. HUOMIO, päivitys 16.10.. Kaikki edullisemman kategorian huoneet on nyt buukattu. Myös 7 päivän leirin hintaan tulee muutos.

Ilmoittautuminen 17.10.23 alkaen
Ilmoittautuminen 17.10. jälkeen on mahdollista, jos majoituspaikkoja on saatavilla. Seura selvittää ensin majoituspaikkojen saatavuuden. Jos majoitusta ei olisi enää saatavilla, niin ennakkomaksu palautetaan. Huomio!! Hintakategoria on vaihtunut.
(Päivitys tullut huoneiden saatavuuteen, 11.10.23. Hotellista ilmoitettiin, että heillä on (11.10.23) enää 2 huonetta vapaana huonekategoriassa, jonka perusteella leirin hinnoittelu on tehty. Kun kapasiteetti on saavutettu, niin leirille lähtijän huonetyyppi muuttuu ja samalla leirin hinta. Tilanne 17.10. nämä kaksi huonetta on nyt varattu.
17.10. tilanne: Vapaana on yksi naispaikka 2 hh majoituksessa alkuperäiseen leirihintaan.

Päivitys, 8.1.2024: vapaana on 1 naispaikka 2 hh majoituksessa.
Jos tammikuussa tulee uusia kyselyitä huoneista, niin lähetä viestiä tj@heltri.fi. Tarkistamme ensin tilanteen onko vapaita huoneita ylipäätään vielä saatavilla.

17.10. alkaen Huonekategorian muuttumisen jälkeen ilmoittautuneille voidaan varata huone, mutta ainoastaan huone hieman kallimmasta kategoriasta (parempi huonetyyppi). Päivitys 8.1.24: selvitämme ensin, onko uusille varauksille huoneita vielä saatavilla. Lähetä s-postia tj@heltri.fi

Paremman kategorian huoneessa majoittujalle leirin hinnaksi tulee:
2 hh huoneessa 1090€ / 10 pv / hlö
2 hh huoneessa leiriläisen avec 950 € / 10 pv / hlö
1 hh huoneessa 1450€ / 10 pv / hlö

Ilmoittautumisen jälkeen täytä tämän tapahtuman kommenttikenttään:
huonekaverin nimi, jos se on tiedossa
Ilmoita toiveesi 1 hh huoneesta
ilmoita toive perhehuoneesta, ilmoita perheenjäsenet erillisellä s-postilla syntymäaikoineen: tj@heltri.fi
ilmoita toive 7 päivän majoituksesta (aika)

Leirin hinta sisältää:
majoituksen, puolihoidon, ohjatun leiritoiminnan, ratavuorot uima-altaalla ja muut varatut vuorot/tilat ja lentokenttäkuljetukset suosituslennoilta meno- ja paluumatkalla

Lisämaksusta:
oman pyörän kuljetukset
lisäyöt majoituksessa
vuokrapyörä (seura huolehtii leiriläisten varaukset, laskutus seuran kautta)
vuokrapolkimet tms.
lentokenttäkuljetukset muiden kuin suosituslentojen yhteydessä (kuljetusten hinnoista tulee lisätietoa esitietokyselyssä)

Lisäyö puolihoidolla ennen leirin alkua tai leirin päätyttyä:
80 € / hlö / 2 hh
110 € / 1 hh

Lisätty 11.10. Huomio: myös lisäöiden hinta nousee, jos varaus on tehty kalliimpaan huonekategoriaan:
Lisäyö 2 hh huoneessa 92 € / hlö / yö
Lisäyö 1 hh huoneessa 137 € / hlö / yö

Pyörän vuokraus:
Pyörävuokrauksen voi tehdä seuran kautta. Vuokrahinnat vaihtelevat pyörästä ja sen varustelusta riippuen n. 20-35 €/päivä. Tiedoksi, että pyörävuokraamot vaativat tyypillisesti, että vuokraaja ottaa pyörään myös vakuutusturvan (n. 1-3 €/pv), hintatieto ilmoitetaan pyörävarauksen yhteydessä. Tarkemmat tiedot pyöristä tulevat erillisellä viestillä.

Hankittava itse:
Lentoliput
Matka- ja matkatavaravakuutukset

Muut kuin seuran jäsenet:
Leirille ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset osallistujat, jos leirillä on tilaa. Tiedustelut s-postilla tj@heltri.fi

Päivitetty tieto 11.1.24 - Suosituslennot:
Valitettavasti 27.3. päivälle ei ole tullut lentoja myyntiin. Seura ei pysty osoittamaan suosituslentoa menomatkalle.
Seura oli varannut valmentajille menomatkan tiistaina 26.3.24 Vuelingin lennoille, Helsinki-Barcelona-Palma de Mallorca
Helsinki - Barcelona - Palma de Mallorca klo 17.20-22.35:
Päiviytys: 10.1.2024 saimme tiedon, että Vuelingin lento on peruttu. Varasimme uudet lennot. Valmentajat lentävät kohteeseen ti 26.3. Norwegianin aamulennolla klo 6.55.

Huomio! Saapuminen Mallorcalle ti 26.3. vaatii lisäyön varauksen hotellista. Lisäyö ei sisälly leirin hintaan.

Suosituslento:
Paluulento 6.4.2023
Norwegian D82891
Palma de Mallorca - Helsinki klo 9.45 - 14.45

Esitietokysely leiriläisille:
Esitietokyselyllä selvitetään toiveet pyörän vuokraamisesta Mallorcalla, kuljettajan pituus/pyörän runkokoko ja pyörän varustelutoiveet, osallistujien lentoaikataulut ja tarpeet lentokenttäkuljetuksille sekä toiveet oman pyörän kuljetuksista. Kyselyllä kartoitetaan myös leiriläisten pyöräily-, uinti- ja juoksuvauhteja, mahdollisia allergioita tms. leirin järjestelyjä ja leiriohjelman suunnittelua helpottavia tietoja.

Leirimaksut:
Ennakkomaksu 200 € / hlö - lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä, maksuaika 14 pv netto.
Leirimaksun muut maksuerät :
2 hh majoittujille, (990 €), eräpäivä 4.12.23 maksettavaa 450 € ja loppumaksu 340 € helmikuun 2024 lopussa.
2 hh avec (850 €), eräpäivä 4.12.23 maksettavaa 450 € ja loppumaksu 200 € helmikuun lopussa.
1 hh majoittujille, (1290€), eräpäivä 4.12.2 maksettavaa 600 € ja loput 490 € helmikuun 2024 lopussa.
Perhehuoneistoissa majoittujille: 2x aikuinen (2150 €), eräpäivä 4.12.23 maksettavaa 1150 € ja loput perhekoon mukaan helmikuun 2024 lopussa (600 € + lapset)

Lisäys 11.10.23: huomio viimeisen maksuerän suuruus riippuu varastusta huonekategoriasta. Yllä alkuperäinen laskelma.

Pyörän vuokrauskulut:
Laskutetaan majoituslaskutuserän yhteydessä tai erikseen omalla laskulla.
Vuokrauksesta ja maksuehdoista on tulossa tarkempia lisätietoja.

Peruutusehdot:
Huomio! Hotellilla on tiukat maksu- ja peruutusehdot.
Ilmoittautumismaksua ei palauteta, ellei peruutusta ole tehty kirjallisesti (s-postilla tj@heltri.fi) ennen laskun eräpäivää, eli 14 päivän sisällä ilmoittautumisesta.
Jos osallistuja peruuttaa osallistumisen leirille viimeistään 8 viikkoa ennen leirin alkua, palautetaan hänelle muut paitsi ennakkomaksu.
Jos osallistuja peruuttaa osallistumisen leirille 4 viikkoa - 2 viikkoa ennen matkaa tulee varausmaksun lisäksi maksettavaksi majoituksen hinnasta 25 %. Jos peruutus tulee vasta 14 päivää ennen matkaa tai vielä myöhemmin, ei hotellimajoitusta voi enää perua. Tällöin osallistuja on velvoitettu maksamaan 100 % leirin hinnasta.

Noudatamme hotelli PortBlue Club Pollentian peruutusehtoja eli peruutuksen tulee olla tiedossa hotellilla viimeistään mainittuina ajankohtina. Huomioithan, että seuran toimisto on avoinna vain arkisin klo 8-16 välillä. Seura ei pysty hoitamaan peruutuksia toimistoajan ulkopuolella.

Helsinki Triathlon ei ole matkapakettilaissa tarkoitettu matkanjärjestäjä. Pyrimme peruutus- ja muutostilanteissa saamaan parhaan mahdollisen ratkaisun, mutta emme voi niitä taata. 

Turistivero - Balearic Tax peritään hotellin toimesta hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä
Tourist Tax/Eco Tax: In March 2016 the Balearic Government approved implementation of Tourist Tax/Eco Tax (Sustainable Tourism Tax) which started from 1 July 2016. This Tax has resulted in a payment from individuals who stay in accommodation within the Balearic Islands. The tax is paid on arrival at the hotel or apartment Reception. The payment ranges between 25 cents to 2 €/day. Children under the age of 14 are exempt from the tax. After the 9th day the tax will be reduced by 50%.

Huomio! Seura pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin leirivalmistelun aikana. Muutoksista tiedotetaan leirin osallistujia.

Osallistujat
Osallistuu (41)
Varsinainen jäsen: 10
Muut: 31
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Hanna Mattila
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Heidi Tenhunen
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Iiris Lahti
Varsinainen jäsen
Janne Kannusmäki
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Jari
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Juha Hietamäki
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Jyrki
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Pasi Pihlajaniemi
Jäsentaso piilotettu
Päivi
Varsinainen jäsen
Raisa
Varsinainen jäsen
Raul
Varsinainen jäsen
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Sari
Varsinainen jäsen
Sten Karlsson
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Terho
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Hintatiedot
Lasku toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen.
  • Ennakkomaksu - Mallorcan leiri 200,00 €  
Kaikki tapahtumat